Postojnai cseppkőbarlang és a Predjamski vár


2018. március 24. (szombat)

Indulás: 6:00 órakor a Zala Plaza parkolóból.

Program:A cseppkőbarlang a Posztojna és Trieszt között elterülő Karszt – vidék gyöngyszeme. A barlang belsejébe 3–3,5 km hosszú szakaszon kisvasút viszi a látogatókat a gyönyörűen kivilágított barlangtermeken keresztül. A barlang legszebb részének 1,5 km-es szakaszát gyalogosan tesszük meg. Barlangtúránk után a meseszerű Predjámski várhoz látogatunk. A várat egy függő sziklafal mélyébe építették be. A még mindig titokzatos, megtekintésre csábító vár egyedi, hasonmása nem lelhető fel a világon. Kényelmes cipő ajánlott!


Részvételi díj: 9.500 Ft / fő

Belépők (Kombinált jegy: vár+barlang): kb. 40 EUR

Részletes információk

Altausse és más természeti csodák


2018. május 5. (szombat)

Indulás: 6.00 órakor a ZMK Rendelőintézet előtti parkolóból.

Program: e szép májusi programunkat Altausse településen kezdjük. A 7 km hosszúságú tó köré egy promenádot építettek, amely segítségével a tó körbe sétálható. Egy hajókirándulás keretében ismerkedünk meg a vidékkel. Ezt követően a Loser panorámaútat tekintjük meg, mely 9 km hosszú. A délutánt a Wörschach-szurdok bejárásával fejezzük be.


Belépő: 18 Euro
Idegenvezetés: Pálfi István

Részvételi díj: 9.000 Ft / fő

Részletes információk

Kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba


2018. május 13. (szombat)

Indulás: 5.00 órakor a Zala Megyei Kórház Rendelőintézete előtti parkolóból.

Program:a horvát természet gyöngyszeme: a Plitvicei Nemzeti Park. A 16 nagyobb és 2 kisebb – lépcsőzetesen elhelyezkedő – tavát 92 vízesés köti össze. Ezen tórendszer vizét a Korana folyó vezeti el. A tórendszer csodás látványa és ritka élővilága miatt 1979-ben rákerült az UNESCO világörökség listájára. Túra útvonalunkat a Koznjak tó szeli ketté, amelyen hajóval kelünk át.


Részvételi díj: 8.500 Ft / fő

Belépődíjak:

felnőtt: 110 Kuna
gyermek: 70 Kuna (7-18 éves korig)
7 év alatt ingyenes

Részletes információk

"1 nap alatt a Föld körül"


2018. június 30. (szombat)

Indulás: 6.00 órakor a Zala Plaza parkolóból.

Program:első állomásunk Ausztria egyik legnépszerűbb látnivalója, a Minimundus. 5 kontinens több mint 150 híres épületét mutatja be a park 25-szörös kicsinyített modellek formájában. A nap folyamán ebédünket így a világ bármely pontján elfogyaszthatjuk.
A kora délutáni órákban rövid gyalogos városnézés keretein belül megismerkedünk Klagenfurt nevezetességeivel, mint például a Sárkány-kút, a Városháza vagy az Alterplatz. A napot a Pyramidenkogel nevű kilátótorony (70 méter magas) felkeresésével fejezzük be.


Részvételi díj: 9.500 Ft / fő

Belépők (tájékoztató jelleggel):
Minimundus:
felnőtt: 17 EUR
gyerek (6-15 év): 8 EUR

Pyramidenkogel:
felnőtt: 10 EUR
gyerek (6-15 év): 5 EUR

Részletes információk

Hat csodás nap Karintiában


2018. július 10-15.

Indulás: 6.00 órakor a ZMK Rendelőintézet előtti parkolóból.

Program: Klagenfurtban a Minimundus felkeresésével indítunk. A délutánt már a Gerlitzen nevű magaslat meghódításával folytatjuk. A 2. napon a Goldeck magaslat meghódítása, és a Reisseck hegycsúcs vár ránk. A 3. napot hajókirándulással kezdjük a Millstatti-tavon, majd utunk Ausztria egyetlen panorámaútján vezet, mely nemzeti parkot érint. A 4. nap a Groppensteinschlucht szurdokban teszünk egy túrát. Ezt követően Flattachba utazunk a Mölltali gleccserhez. Ötödik napunkat Ausztria legmagasabb csúcsa, a Grosglockner felfedezésével töltjük. 6. nap az egyik legszebb alpesi völgybe, Maltatalba fogunk kirándilni.


Belépő: kb. 55 Euro
Ellátás: félpanzió (reggeli és meleg vacsora)
Szállás: *** panzióban
Idegenvezetés: Pálfi István

Részvételi díj: 125.000 Ft / fő

Részletes információk

Csobbanás a horvát tengerparton, Selcén


2018. augusztus 11. (szombat)

Indulás: 5:00 órakor a Zala Plaza parkolóból.

Program:Selcén leginkább sekély strandok várnak bennünket, ahol a kisgyermekek és a kevésbé gyakorlott úszók is jól érezhetik magukat. A városban egy hosszú és gondozott partszakasz csalogatja a vendégeket, amelyet részben kavics és homok borít. A pálmákkal és fenyőkkel szegélyezett előkelő tengerparti sétány rendkívül hangulatos környezetével nagymértékben hozzájárul a város vonzerejéhez. Itt is lehetőségünk nyílik mindenféle vízi sportág kipróbálására. Miután a sós tengervíz és a Nap kellőképp kiszívott belőlünk minden energiát, üljünk be egy hangulatos étterembe elfogyasztani egy finom vacsorát, mielőtt a kora esti órákban hazaindulunk.


Részvételi díj: 9.500 Ft / fő

Részletes információk

A vadregényes Salzkammergut


2018. augusztus 18-20.

Indulás: 5.00 órakor a ZMK Rendelőintézet előtti parkolóból.

Program: első nap a Badaussee város mellett lévő három gyönyörű tavavon teszünk hajókirándulást. Ezt követően motoros csónakokon folytatjuk a kirándulást a Toplitzseen. 2. nap a Világörökség részeként számon tartott Hallstatt város környékét fedezzük fel. A többszakaszos kötélvasúttal megyünk fel a Dachstein hegyi világába. A délután második felében pedig a gótikus templomot tekintjük meg, valamint szabadidő keretében mindenki felfedezheti a város szépségét, vagy sétahajózást is választhat. Harmadik nap a világhírű fürdővárosba, Bad Ischlbe utazunk, ahol többek között a császári pár villáját tekintjük meg ...


Belépők: kb. 80 Euro
Fakultatív hajózás: kb. 10 Eur
Ellátás: félpanzió (reggeli és meleg vacsora)
Elhelyezés: *** panzióban
Idegenvezetés: Pálfi István

Részvételi díj: 58.000 Ft / fő

Részletes információk

Információk

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:
  • Cégek, iskolák, baráti társaságok belföldi és külföldi kirándulásának megszervezése,
  • Egyéni utasok bel- és külföldi kirándulásának, nyaralásának megszervezése,
  • Szálláshely értékesítés belföldön és külföldön egyéni utasok és csoportok számára,
  • Autóbusz bérbeadás ( 20, 48, 50, 54, 60 fős ),
  • Saját utak értékesítése,
  • Társirodák útjainak értékesítése,
  • Egyéni és csoportos utasbiztosítás köthető.

Irodánk nyilvántartásba vételi száma: R-1254/1995/97